Hlavní obsah

Parta vzkřísila v nouzovém stavu bývalou hospodu, mejdan utnula policie

Novinky, kub

Hlasitá hudba a vulgarity provázely podle svědků bujaré dovádění trojice mladíků na Zlínsku, kde skupina popíjela v bývalé hospodě. Vzhledem k zákazu podobných akcí, který v Česku platí kvůli pandemii koronaviru, předali policisté případ do správního řízení.

Foto: Policie ČR

V bývalé hospodě na Zlínsku našla policie trojici mladíků.

Článek

Svědci se policii ozvali v neděli večer s tím, že v jedné z obcí u Luhačovic na Zlínsku už druhý den slyšeli z bývalé hospody hlasitou hudbu a zábavu.

V brněnské hospodě se vesele kouřilo a pilo

Koronavirus

„Z budovy se skutečně ozývala hlasitá hudba doprovázená vulgaritami a smíchem. Na zahradě policisté zastihli tři mladé muže ve věku 24, 25 a 27 let, přičemž ani jeden z nich nebyl místní a nebyli v žádném příbuzenském vztahu,“ sdělila v pondělí mluvčí policie Monika Kozumplíková.

Foto: Policie ČR

Policie zasahovala na večírku na Zlínsku.

Všichni tři měli podle ní nasazené roušky a situaci vysvětlovali tím, že v budově uklízeli a večer si chtěli upéct buřty a popít alkohol.

Hospoda na Znojemsku měla i přes vládní nařízení otevřeno. Postih hrozí i hostům

Koronavirus

„Policisté muže poučili, že porušili nařízení o zákazu volného pohybu osob v České republice, a vysvětlili jim, že akci mají neprodleně ukončit,“ dodala Kozumplíková s tím, že případ její kolegové poslali do přestupkového řízení, ve kterém mladíkům hrozí pokuta.

SPECIÁL: COVID-19 | Vše o nákaze, rady a tipy, jaké jsou příznaky

Koronavirus

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám