Hlavní obsah

Otec podnikatele nabízí odměnu za dopadení pachatelů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

VYSOKÉ MÝTO

Otec uneseného podnikatele Stanislava Brunclíka (33) z Vysokého Mýta vypsal na dopadení pachatelů odměnu. Uvedla to v sobotu policie s tím, že její výši zveřejní později. Únosci požadují od rodiny oběti několikamiliónové výkupné.

Foto: Divadlo Zaseto
Článek

Právo o postoji rodiny informoval vysoký policejní důstojník seznámený s případem.

Mluvčí okresního policejního ředitelství v Ústí nad Orlicí Eva Sichrová zároveň dementovala, že by kriminalisté měli horkou stopu vedoucí až k pachatelům.

Svědci viděli naposledy Brunclíka před týdnem, a to ve čtvrtek, když odjížděl ze své firmy. Následně podle Frekvence 1 beze stopy zmizel. Policii pohřešování blízké osoby nahlásili příbuzní.

Muži zákona záhy rozjeli pátrací akci. Během ní nalezli mimo jiné jeho prázdný osobní automobil.

Policie prosí veřejnost o spolupráci při vyšetřování závažného případu. Pohřešovaný se narodil 3. června 1971. Má 174 cm vysokou štíhlou postavu, modré oči, kaštanové krátké vlasy s delší ofinou, na temeni vystříhané. 

Na levém rameni a levé straně zad má jizvy po opaření, na pravém koleni jizvu po řezné ráně.

Oblečen byl do světle modrých riflí a bundy shodné barvy, na nohou měl černé sportovní šněrovací semišové boty s červeným lemováním. Na krku má silnější plochý zlatý řetízek a druhý slabší stříbrný s přívěškem ve znamení Blíženců.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám