Hlavní obsah

Ostravští taxikáři vyhrožovali konkurenci

Novinky, hon, Právo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

OSTRAVA

Tři ostravští taxikáři, kteří podle policie před necelými dvěma týdny vyhrožovali nedaleko Stodolní ulice konkurentům fyzickou likvidací, skončili ve vazbě. V pátek to potvrdil mluvčí ostravské policie Milan Klézl.

Foto: Jiří Růzha

Taneční skupina Lucarino Dance slavila své páté výročí

Článek

Muži ve věku 35, 36 a 42 let zastavili vozidlo konkurenční firmy, ve kterém seděl 27letý muž z Ostravy-Mariánských Hor. "Začali řidiče taxiku slovně napadat a urážet. Vzápětí mu vyhrožovali, že pokud nabere nějaké zákazníky v Ostravě, budou on i jeho rodina fyzicky zlikvidováni a auta konkurenční taxislužby vyletí do vzduchu," uvedl Klézl.

Poté, co vyděšený taxikář z místa odjel, vyhrožovali obvinění muži i 22letému řidiči dalšího vozidla.

Chytili je za pár dnů

O nekalém konkurenčním boji se dozvěděla policie a rozběhla pátrání, které trvalo několik dnů. Ostravským policistům se podařilo muže ustanovit a zadržet minulé úterý.

"V současné době jsou ve vyšetřovací vazbě. Policejní rada je stíhá pro trestný čin vydírání s trestní sazbou odnětí svobody až na pět let," dodal policejní mluvčí.

Reklama

Výběr článků

Načítám