Hlavní obsah

Osobní auto na D7 najelo zezadu do nákladního. Náklad je rozsypaný po celé dálnici

Novinky, ok, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kladno
Aktualizováno

Nehoda osobního a nákladního auta uzavřela ve čtvrtek dálnici D7 u Brandýska na Kladensku. Řidiče auta museli vyprostit hasiči. Kvůli vysypanému nákladu bude dálnice zřejmě delší dobu uzavřena.

BEZ KOMENTÁŘE: Vážná nehoda na dálnici D7Video: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

Nehoda se stala na 13. kilometru ve směru na Prahu před devátou hodinou ráno. Podle informací z místa osobní auto narazilo zezadu do nákladního.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Řidiče auta museli vyprostit hasiči.

„Hasiči vyprostili řidiče osobního auta a předali jej letecké záchranné službě. Z nákladního auta se vysypal převážený náklad – krmná směs, která je asi na 300 metrech dálnice,“ řekla Novinkám mluvčí hasičů Vladimíra Kereková.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Z nákladního auta se vysypal písek.

Podle policie byl řidič v bezvědomí, v autě cestoval sám. „Osoba utrpěla středně těžké zranění. Po nezbytné lékařské péči byla letecky přepravena do motolské nemocnice. Nikdo další zraněn nebyl,“ doplnila mluvčí záchranářů Petra Effenbergerová.

Podle Kerekové bude odklízení následků trvat delší dobu. Server dopravniinfo.cz uvádí, že komplikace lze očekávat až do 16:00. Odklon osobních aut je přes Jemníky a Pchery.

Příčiny nehody vyšetřuje policie.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám