Hlavní obsah

Opilý se připletl pod vysokozdvižný vozík, ten ho přejel

Právo, jr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hulín

Notnou dávku štěstí si od života vybral třiačtyřicetiletý muž, kterého v pondělí v Hulíně srazil a přejel vysokozdvižný vozík. Pracovní úraz nešťastník přežil s těžkým zraněním, ovšem až se z ran vzpamatuje, čeká ho další vysvětlování. Ukázalo se totiž, že zraněný byl opilý, nadýchal nad jedno promile.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

„Kroměřížští kriminalisté prověřují okolnosti pracovního úrazu. Třiačtyřicetiletý byl v pondělí krátce po osmé hodině ranní vážně zraněn v jedné z hulínských firem. Úraz mu neúmyslně způsobil třiatřicetiletý pracovník, který řídil vysokozdvižný vozík. Při nakládce palet s ložisky muže přehlédl, srazil ho na zem a přejel mu nohu,“ informovala mluvčí kroměřížské policie Simona Kyšnerová.

Kriminalisté při vyšetřování na místě zjistili, že zraněný byl pod vlivem alkoholu. Nadýchal přes jedno promile. Případ je prozatím kvalifikován jako trestný čin těžké ublížení na zdraví z nedbalosti.

Reklama

Výběr článků

Načítám