Hlavní obsah

Opilý řidič vezl do nemocnice zraněného a havaroval. Trestu neunikne

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Člunek

Policisté v jižních Čechách vyšetřovali nehodu řidiče, který vezl spolujezdce se zraněním do nemocnice. Auto skončilo v příkopu a řidič nadýchal přes dvě promile. Policie případ řeší ve zkráceném řízení.

Foto: Policie ČR

Ilustrační foto

Článek

Nehoda se stala již 25. července, policie o ní informovala ve čtvrtek, den poté, kdy řidiči v rámci zkráceného řízení sdělila podezření z ohrožení pod vlivem návykové látky.

Řidič měl havarovat kolem 23. hodiny v autě značky Ford Mondeo, když jel od Krvavého rybníku u obce Člunek na Hospříz na Jindřichohradecku. Podle policie se na rovném úseku na úzké vozovce vyhýbal s protijedoucím vozidlem, načež najel na nezpevněnou krajnici a skončil v příkopu.

Kličkující kamion na D1 vyděsil řidičku auta, šofér měl přes dvě promile

Krimi

Policisté řidiči naměřili při kontrole přes dvě promile alkoholu. „S naměřenými hodnotami na místě souhlasil. Na vozidle vznikla hmotná škoda nejméně 1000 korun,” sdělila mluvčí policie Hana Millerová.

Na místě se ukázalo, že řidič vezl do jindřichohradecké nemocnice spolujezdce, který se zranil při pádu v rekreační chatě a měl krvácející řeznou ránu na ruce.

Svědci natočili jízdu namol opilého řidiče na Nymbursku. Nadýchal čtyři promile

Krimi

„Po zadokumentování přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky převzal podezřelý dne 9. září sdělení podezření,” dodala Millerová.

Jak dopadl zraněný spolujezdec a jestli se mu dostalo včas lékařské péče, policie neupřesnila.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám