Hlavní obsah

Opilý řidič u Prahy to napálil do stromu a skončil v poli. Tam usnul

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tuchoměřice

Ve svém voze usnul v neděli večer opilý řidič u Prahy poté, co s autem naboural do stromu. Zraněného muže probudili až přivolaní záchranáři. Nehoda se stala na silnici mezi Středokluky a Tuchoměřicemi na Praze západ. Třiapadesátiletý řidič Land Roveru jel ve směru na Tuchoměřice a ze zatím neznámých příčin vyjel mimo silnici, kde naboural do stromu. Náraz vůz odmrštil přes silnici do pole.

BEZ KOMENTÁŘE: Opilý řidič usnul po nehodě ve svém autěVideo: Novinky

 
Článek

„Jednalo se o havárii osobního vozu, který narazil do stromu. Řidič byl po nehodě převezen do nemocnice,“ řekla Novinkám policejní mluvčí Štěpánka Zatloukalová.

Jak zjistil reportér Novinek na místě, řidič nebyl v době nehody připoután bezpečnostním pásem. Nejspíš právě proto utrpěl při nárazu zranění v obličeji.

Podle svědků řidič po nehodě ve svém voze usnul. „Normálně dýchal, ale prostě spal,“ řekl na místě jeden z nich. Muže tak z vozu vytáhli až přivolaní hasiči a záchranáři.

Policisté muži přiložili k ústům tester na alkohol, který poukázal na to, že je řidič pod vlivem alkoholu. Přesnou hodnotu ale policisté zjistit nemohli, muž totiž kvůli svým zraněním nebyl schopen dýchnout přímo do náustku testovacího přístroje.

„Po převozu do nemocnice byla řidiči odebrána krev,“ doplnila mluvčí.

Nehodou se nadále zabývá policie. Ta také zjistila, že kromě řidiče v autě nikdo jiný necestoval.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám