Hlavní obsah

Opilý muž v Děčíně zdemoloval večerku, nechtěli mu prodat alkohol

– Děčín
Právo, ape

S pouty na rukou skončili v pondělí odpoledne dva opilí bratři, z nichž jeden zdemoloval zařízení večerky v Teplické ulici v Děčíně a vyhrožoval lidem s nožem v ruce. Podle šéfa děčínských městských strážníků Marcela Horáka mu nechtěli jako opilému prodat alkohol, proto zničil pokladnu, převracel regály a shazoval láhve z pultu. Oba bratři skončili v rukou policie.

Článek

Podle mluvčího děčínských policistů Vojtěcha Haňky se případ stále vyšetřuje a nikdo zatím nebyl obviněn.

Poté, co se muž neúspěšně dožadoval prodeje alkoholu, začal s ničením obchodu. Přítomní obchodníci ho postupně vytlačili ven, muž ale běžel pro nůž s tím, že si to s dotyčnými vyřídí. „Záležitost si k dořešení převzala přivolaná hlídka Policie ČR,“ uvedl Horák. Nikomu se při incidentu nic nestalo.

Na incident upozornil anonym, který rozbíjení večerky městským strážníkům oznámil. Na místo se ihned vydaly dvě autohlídky. „Ty při příjezdu na místo uviděly muže, jenž měl v ruce nůž. Jakmile ale spatřil strážníky, ihned ho odhodil. Po zákonné výzvě strážníků si lehl na zem a byla mu nasazena pouta. Hlídka zjistila, že se jedná o 34letého muže. Na místě se nacházel i jeho o šest let starší bratr, kterému byla rovněž nasazena pouta,“ řekl Horák.

Známé firmy

Podle informací Práva jde o stejné muže, kteří předminulý týden obvinili děčínské městské strážníky, že staršího z nich zmlátili poté, co bratři opilí lezli na budovu divadla.

Městská policie takový incident ihned kategoricky odmítla, ředitel Horák ale podal na své strážníky trestní oznámení policii, aby věc prošetřila. Ta se incidentem stále zabývá. Po vyšetření případu je Horák připraven kvůli křivému nařčení podat na bratry trestní oznámení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám