Hlavní obsah

Opilý muž se vracel z hospody na dampru, skončil v potoce

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Beroun

Netradiční způsob návratu z hospody zvolil ve středu večer opilý muž v Záluží na Berounsku. Z hospody na ubytovnu se totiž vydal na pracovním stroji, konkrétně kolovém dampru. S tím však skončil po nehodě v korytě potoka.

BEZ KOMENTÁŘE: Opilý muž sjel s pracovním strojem do potokaVideo: Novinky

 
Článek

K nehodě došlo v centru obce. Opilý muž jel na dampru (z angl. dumper - sklápěcí nákladní vůz sloužící např. k převozu sypkých materiálů) a ze zatím neznámých příčin sjel ze silnice do koryta téměř vyschlého potoka.

Přivolaní záchranáři muže ošetřili a se zraněním hlavy ho převezli do nemocnice. Ještě předtím nadýchal policistům více než dvě promile alkoholu.

Podle místních obyvatel však na stroji nejel sám. Z hospody se zpátky na ubytovnu údajně vraceli hned tři muži. Jeden z nich však podle svědků od nehody utekl a další tvrdí, že na dampru nejel.

Případem se teď zabývají berounští policisté, kteří budou muset rozplést, jak k nehodě došlo a kolik lidí na stroji vlastně cestovalo.

Dampr vyprostili z koryta potoka hasiči pomocí jeřábu.

Reklama

Výběr článků

Načítám