Hlavní obsah

Opilý muž bez roušky plival po lidech na pražském Andělu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Neurvalé chování opilého cizince musela krotit v sobotu hlídka strážníků v Praze. Muž bez roušky plival okolo sebe a tvrdil, že má žloutenku. Strážníci ho zpacifikovali a přivolali policii.

Opilý muž v Praze plival po lidechVideo: MP Praha

 
Článek

Strážníky k obchodnímu centru na Andělu přivolali kolemjdoucí, kteří uvedli, že je tam skupinka opilých lidí bez roušek. Jeden z nich měl plivat na lidi s tím, že má žloutenku typu C.

„Na zastávce se po příjezdu strážníků nacházel už pouze muž, který nechtěl s hlídkou spolupracovat. Oznamovatel, který na jeho chování upozornil, strážníkům ukázal na mobilu videozáznam s tím, co předcházelo jejich příjezdu,“ uvedla mluvčí strážníků Irena Seifertová.

Sedmatřicetiletý cizinec předložil doklady a následně vztáhl ruku na jednoho ze strážníků. „Nesahej na mě, máš koronavirus,“ zakřičel.

Strážníci proto zakročili a muže spoutali. Následně přivolali na místo policii, protože byl muž podezřelý z šíření nakažlivé nemoci. Nenošení roušky strážníci oznámili hygienikům, kteří ho budou projednávat ve správním řízení.

SPECIÁL: COVID-19 | Vše o nákaze, rady a tipy, jaké jsou příznaky

Koronavirus

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám