Hlavní obsah

Opilý muž bez pomoci vykrvácel

NOVÝ JIČÍN

V kaluži krvi a ve zvratcích našla ve čtvrtek v noci svého manžela žena v Trojanovicích na Novojičínsku. Ležel bez známek života na podlaze v jejich společném rodinném domě. Podle policie se po návratu z místního hostince pořezal o rozbité sklo a vykrvácel.

Foto: Václav Vlasák

Pokaždé v jiném duchu se koná ples v Kadani. V loňském roce se kulturní dům Střelnice změnil na Moulin Rouge.

Článek

Muž se pořezal na zápěstí pravé ruky, když se natahoval pro popelník na venkovním parapetu. "Žena zrovna sbírala prádlo na zahradě, když uslyšela řinčení skla. Následně si všimla, že je rozbité okno u manželova pokoje. Nešla se ale na něho podívat ani poté, co jí dcera řekla, že tatínek je pořezaný na ruce a chce obvaz," informovala v pátek mluvčí severomoravské policie Dagmar Bednarčíková.

Jak však mluvčí dále vysvětlila, přestože manželé bydleli v jednom domě, nežili spolu ve společné domácnosti. Vzhledem k tomu, že muž ji v minulosti často napadal, žena se mu raději celý den vyhýbala. Jak se ukázalo, to se mu stalo osudným.

"Kolem 22. hodiny se šla napít a všimla si, že muž leží v krvi a zvratcích," pokračovala Bednarčíková. To už žena neváhala a přivolala záchranku. Lékař však pouze konstatoval smrt vykrvácením. Zároveň nařídil pitvu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám