Hlavní obsah

Opilého řidiče na Břeclavsku prozradil vějíř jisker, silnici drhnul diskem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Lanžhot

Odolnost svého auta prověřoval cizinec, kterého v neděli večer u Lanžhota na Břeclavsku zastavila hlídka cizinecké policie. Značný hluk při jízdě a nezvykle nakloněné auto nemohlo ujít její pozornosti. Auto nemělo pneumatiku a disk táhlo po vozovce.

Foto: Policie ČR

Po pneumatice zničil opilý řidič i disk

Článek

Řidič kvalitu auta testoval důkladně. Pneumatiku, nejspíše zničenou po předchozím proražení, už auto nemělo. Dokonce ani z disku toho moc nezbývalo. Zelenou octavii s efektním vějířem jisker tak neminul pokyn k zastavení.

Žena vyletěla při nehodě na Kladensku z auta, opilého řidiče hledal psovod

Krimi

Policisté následně provedli kontrolu. Stav auta jim napovídal, že ani jeho řidič nebude úplně v pořádku. To jim potvrdila i dechová zkouška na alkohol. „Cizinec při ní nadýchal téměř dvě promile,“ uvedl v pondělí policejní mluvčí David Chaloupka.

Náraz octavie do autobusu zastavil v Praze cestu na letiště

Krimi

Údaj z přístroje na detekci alkoholu v dechu řidič nerozporoval, požití alkoholu nepopřel.

Foto: Policie ČR

Řidič zničeného auta nadýchal téměř dvě promile

„Policisté mu proto vůz nechali odtáhnout. Po vystřízlivění se bude zodpovídat z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky,“ dodal mluvčí.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám