Hlavní obsah

Opilá řidička vypadla v Olomouci z auta. Když ji převezli do nemocnice, utekla

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Olomouc

Opilá 54letá řidička vypadla v úterý odpoledne v Olomouci z auta poté, co s ním zastavila. Poranila si přitom hlavu, byla převezena do nemocnice, odkud následně utekla. Policisté ji vypátrali. Právo ve středu o případu informoval policejní mluvčí Libor Hejtman.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Po patnácté hodině jsme přijali oznámení o řidičce vozidla VW Golf, která po zastavení a otevření dveří vypadla na ulici Teichmannova v Olomouci z auta, přičemž si poranila hlavu,“ uvedl mluvčí.

V Horažďovicích byl ve službě opilý záchranář, v krvi měl skoro dvě promile

Krimi

Přivolaní policisté podle něj podrobili řidičku dechovým zkouškám na alkohol, přičemž jí naměřili 2,40 a následně 2,23 promile alkoholu. Žena byla převezena na ošetření do Fakultní nemocnice v Olomouci.

Dělník pil celý den na stavbě tvrdý alkohol. Pak sedl do auta a nadýchal 3,7 promile

Krimi

„Odtud však před vyšetřením zmizela. Naštěstí ji policisté zanedlouho vypátrali asi kilometr od nemocnice a přivolaná rychlá lékařská pomoc ji převezla zpět do nemocnice na vyšetření,“ doplnil Hejtman.

Řidičce podle něj hrozí za přečin ohrožení pod vlivem návykové látky trest odnětí svobody až na jeden rok, peněžitý trest nebo zákaz činnosti.

Reklama

Výběr článků

Načítám