Hlavní obsah

Okolí pumpy u Ústí uzavřeli kvůli podezřelému kufříku, bylo to zapomenuté zavazadlo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Na benzinové stanici v Trmicích u Ústí nad Labem nedaleko hypermarketu Globus byl v neděli odpoledne nalezen podezřelý předmět. Okolí pumpy proto policie uzavřela a přivolala pyrotechnika. Podezření z nastražené výbušniny se nakonec nepotvrdilo, šlo jen o zapomenuté zavazadlo.

Foto: Milan Vojtek, Právo

Ilustrační foto

Článek

Podle mluvčího krajských hasičů Milana Rudolfa našly pracovnice pumpy kufr s neznámým obsahem. Na místě byla i jedna jednotka hasičů, která policii asistovala. Jednalo se však o zapomenuté zavazadlo, jeho majitel si ho již vyzvedl. ČTK to řekla v podvečer mluvčí krajské policie Šárka Poláčková.

Policie podle fotoreportéra ČTK na místě, odkláněla dopravu, neprůjezdné byly i některé vjezdy na parkoviště u hypermarketu.

Pohřešovanou vietnamskou dívku našli u kamarádky

Krimi

„Obsluha z toho byla pravděpodobně překvapená, volala hlídku policie, že mají podezření na výbušninu či nějaký nástražný systém,” řekl Rudolf. Dodal, že hasiči byli na místě pro případ, že by na místě začalo hořet.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám