Hlavní obsah

Ohořelá mrtvola ležela na lesní cestě

Novinky, Patrik Biskup

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

TACHOV

Ohořelé lidské torzo nalezli ve středu dělníci na lesní cestě mezi obcemi Kladruby a Skopce na Tachovsku. Podle kriminalistů se jedná pravděpodobně o muže, který byl zavražděn. Neznámý pachatel pak mrtvolu odvezl do lesa a zapálil. K místu nálezu těla totiž vedou stopy po větším autě, zřejmě dodávce.

Foto: Jana Digrinová

Čert s andělem se na mníšeckém zámku snesou. Dokonce se nechají fotografovat.

Článek

"Z ohořelé mrtvoly nebylo možné poznat, zda jde o muže či ženu, a jak starý ten člověk byl. To budeme znát nejdříve dnes odpoledne, až bude provedena soudní pitva," řekl jeden z policejních důstojníků, který má o případu informace.

Podle prvního ohledání se však s největší pravděpodobností jedná o muže, kterého někdo svázal, zavraždil a jeho tělo odvezl do lesa a zapálil. Kriminalisté se pokusili určit pohlaví oběti ještě před pitvou, protože našli na její ruce pánské hodinky. Ze zbytků ohořelého oděvu by se také dalo usuzovat, že zavražděným byl dělník, protože měl na sobě montérky.

Kriminalisté prohledávají databáze

Soudní patologové by měli také zjistit, jaká byla příčina smrti. Na místě nálezu policisté neobjevili žádnou hořlavou látku. Není ani zatím jasné, jak dlouho tam lidské torzo leželo.

Kriminalisté nyní zkoumají databázi pohřešovaných lidí, a jakmile budou mít výsledky pitvy, mohou začít s porovnáváním. Případ převzala Krajská policejní správa v Plzni.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám