Hlavní obsah

O víkendu se na silnicích umíralo hlavně v neděli

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ČESKÁ REPUBLIKA

O víkendu zatím zemřelo na českých silnicích sedm lidí. Pět z nich v neděli, kdy dopravu komplikovalo husté sněžení. V sobotu zemřel po hromadné srážce aut u Opavy šestitýdenní chlapec.

Článek

Nehodu u Opavy zřejmě zavinila kluzká silnice. Srazila se tam tři auta. Chlapec při nárazu vypadl z dětské sedačky a proletěl oknem. Vážně si poranil hlavu. Zemřel po šesti hodinách v nemocnici. Při neštěstí se zranili další čtyři lidé.

Jedno z havarovaných aut navíc narazilo do kolemjdoucí ženy, která byla také zraněna.

Kluzká silnice mohla pravděpodobně i za nedělní neštěstí mezi Koloměřicemi a Chrášťany na Českobudějovicku. Osobní auto se třemi dospělými a třemi dětmi narazilo do stromu. Šestatřicetiletý řidič zemřel na místě, dvě ženy jedno dítě utrpěly těžká zranění.

Dva cizinci ve věku 30 a 33 let zemřeli v noci při dopravní nehodě u Mrače nedaleko Benešova. Nákladní auto, kterým cestovali, sjelo mimo vozovku a narazilo do stromu, který na vůz navíc spadl.

Dvě nehody na Domažlicku

K tragickým událostem patří také nehoda v Komenského ulici v Domažlicích. Opilý devatenáctiletý řidič tam ráno usmrtil chodce a další tři osoby zranil.

Na Domažlicku se stala i další smrtelná nehoda, a to u obce Babylon. Auto se tam dostalo mimo silnici a skončilo v zahradě domu. Jedna osoba utrpěla vážná zranění a i přes pomoc zemřela.

Reklama

Související témata:

Související články

Opilý řidič zabil na chodníku muže

Devatenáctiletý řidič opelu vjel v neděli ráno na chodník v Komenského ulici v Domažlicích, kde srazil osmatřicetiletého muže. Ten zemřel v sanitce cestou...

Výběr článků

Načítám