Hlavní obsah

Někteří vodáci, kteří se poprali v Sokolově, jsou fotbaloví hooligans

Právo, Novinky, vor, ok
Sokolov

Někteří z vodáků, kteří se v pátek poprali v Sokolově s místními, jsou podle policie fotbaloví ultras fanoušci z Prahy. Policisté se případem dále zabývají a vyslýchají všechny zúčastněné i svědky.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Kriminalisté taktéž vyhodnocují záznamy z kamerového systému města Sokolov i videa, která byla natočena v průběhu incidentu a následně zveřejněna na sociálních sítích. Po provedených šetřeních můžeme potvrdit, že část osob ze skupinky vodáků patří mezi tzv. ultras fanoušky jednoho z týmu hrajícího nejvyšší českou fotbalovou soutěž,“ řekl Právu mluvčí policie Jakub Kopřiva.

V Sokolově se poblíž vlakového nádraží porvali místní lidé s vodáky

Krimi

Podle něj případ policie vyšetřuje jako trestný čin výtržnictví, ale není vyloučeno, že dojde k překvalifikováni. Podle serveru antifa.cz byli někteří vodáci chuligáni pražské Slavie. To však policie nepotvrdila.

Muž na Sokolovsku udeřil podle policie spící ženu pěstí. Pak jí nožem hrozil smrtí

Krimi

Vodáci se s místními střetli v pátek odpoledne u vlakového nádraží. Na místo okamžitě vyrazily policejní hlídky, které oddělily dvě znesvářené skupiny. Pomohli jim také policejní psovodi. U místních obyvatel došlo ke zranění asi desítky osob. Na straně vodáků došlo ke zranění tří lidí. Podle policie nemusel být nikdo hospitalizován v nemocnici a nebylo zraněno žádné dítě.

Místní obyvatelé si následně stěžovali na policii. Ředitel karlovarské policie Petr Macháček slíbil, že pokud bude podezření z porušení předpisů některým z policistů, bude vše řešit.

Reklama

Výběr článků

Načítám