Hlavní obsah

Nejdříve zabil manželku, pak sám sebe

Právo, vor
HABARTOV

Rodinná tragédie se dvěma mrtvými na konci se v neděli po poledni odehrála v bytě domu v ulici Karla Čapka v Habartově na Sokolovsku. Z dosud neznámého důvodu tu totiž nejdříve ubodal k smrti Jaroslav Š. svou manželku Evu. Poté, co si vše uvědomil, si sám podřezal žíly. Potvrdil to jeden z habartovských radních, který je s případem obeznámen.

Foto: KÚ Plzeňského kraje

Opravený povrch silnice II/201 od konce obce Broumov až na státní hranici České republiky je dlouhý 3.230 m.

Článek

Policie uzavřela vchod do domu a nikoho dovnitř nepouštěla. "Táta to nechtěl udělat," křičela zoufale podle sousedů dospívající dcera manželů, když ji policie odváděla k výslechu.

"Potvrdím vám pouze, že se v Habartově kolem poledního stal násilný trestný čin, který od nás přebrali krajští vyšetřovatelé," uvedla sokolovská policejní mluvčí Blažena Kašparová.

Sousedé moc nevědí

Sousedé o případů vraždy a sebevraždy příliš neví. "Viděli jsme jen z okna, jak přijela nejdříve jedna a pak druhá sanitka. Nikoho však nenabrali a zase odjeli," uvedla sousedka odnaproti.

"Byl to klidný člověk," uvedl soused, který chodil s Jaroslavem Š. na ryby. "Občas se doma pohádali, tak jako všude, ale teď poslední dva dny byl klid," kroutil hlavou soused.

Celou rodinou záležitost otřásla. Dcera nebyla ve večerních hodinách schopná chodit bez pomoci svých nejbližších. "Je to tragédie," uvedl jeden z příbuzných. Policie případ dál vyšetřuje.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám