Hlavní obsah

Nehody na D1 u Brna způsobují kolony. Motorkáři se sjíždějí na Velkou cenu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno
Aktualizováno

Cestu motocyklových fanoušků na sobotní kvalifikaci Velké ceny silničních motocyklů komplikují dopravní problémy. Nehoda tří osobních aut a motocyklu na 188. kilometru D1 ve směru na Prahu zablokovala dva jízdní pruhy skoro na hodinu, tvořily se kolony.

Foto: Novinky

Ilustrační foto

Článek

Po 12:00 se začala kolona rozjíždět, uvedla policie na svém webu.

"Na místě havarovala dvě auta a motorka. Tvořila se kolona, ve které se stala další nehoda," uvedl policejní mluvčí Pavel Šváb.

Problémy na dálnici u Brna byly už ráno, když havaroval motorkář. Dálnice byla uzavřená necelou hodinu. Provoz byl obnoven kolem 9:00. Zraněného motorkáře transportoval vrtulník do nemocnice.

Do Brna se sjíždějí lidé na Velkou cenu ČR a dálnice je v tuto chvíli hlavní příjezdovou trasou. V okolí Masarykova okruhu, na němž se závod v neděli pojede, už v pátek parkovalo 4 100 osobních vozů, 500 motocyklů, pět autobusů a 176 karavanů. Policie nemusela řešit žádné vážnější problémy.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám