Hlavní obsah

Násilník napadl v prostějovské nemocnici zdravotníky

Právo, jr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Prostějov

Policisté museli v noci na pátek zasahovat proti agresivnímu mladíkovi, který v nemocnici v Prostějově napadal zdravotníky. Opilého dvaadvacetiletého násilníka přítomnost policistů nezklidnila, naopak se pokusil zaútočit i na ně. Skončil na záchytce.

Foto: Petr Horník, Právo

Ilustrační foto

Článek

„Oznámení o incidentu v prostějovské nemocnici jsme dostali dvě hodiny po půlnoci. Avšak násilník se zasahujícího policistu pokusil také napadnout, proto proti němu byly použity donucovací prostředky,“ informoval mluvčí prostějovské policie František Kořínek.

Při použití donucovacích prostředků utrpěl lehké zranění, které si však nevyžádalo lékařské ošetření. Poté se muž uklidnil až do okamžiku, kdy lékař povolil jeho umístění do protialkoholní záchytné stanice.

Protože se opět začal chovat agresivně a poškozoval zařízení nemocnice, nasadili mu policisté pouta a poté ho eskortovali do protialkoholní záchytné stanice. Dechová zkouška u agresivního muže prokázala 2,4 promile alkoholu.

Reklama

Výběr článků

Načítám