Hlavní obsah

Narkoman v Šumperku ujížděl strážníkům i s dívkou na kapotě

Právo, Petr Marek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Šumperk

Osmnáctiletou dívku srazil a poté "vezl“ na kapotě vozidla narkoman (26) ze Zábřehu. V úterý odpoledne v ulici 17. listopadu v Šumperku ujížděl hlídce městské policie, která ho chtěla zkontrolovat. Žena naštěstí utrpěla jen lehčí zranění, které jí ošetřili v šumperské nemocnici. Škoda na vozidle dosáhla tří tisíc korun.

Foto: Policie ČR

Nabourané vozidlo, ve kterém ujížděl narkoman

Článek

Muž nezvládl řízení, vyjel vpravo na travnatou plochu, na chodník a tam chodkyni srazil. Nabral ji na kapotu vozidla a pokračoval v jízdě, přičemž se zastavil až o betonovou podezdívku.

„Zde dívka z kapoty spadla. Řidič vyběhl z vozidla a z místa utekl, tři spolucestující zůstali na místě. Následně byl zadržen hlídkou městské policie ve Fialové ulici v Šumperku,“ řekl Právu ve čtvrtek policejní mluvčí Josef Bednařík. Přivolaní policisté u mladíka provedli dechovou zkoušku s negativním výsledkem a test na drogy, který byl pozitivní.

Foto: Policie ČR

Nabourané vozidlo, ve kterém ujížděl narkoman

Muž se k řízení a užívání drog přiznal a uvedl, že pervitin konzumuje dvakrát týdně po dobu devíti let a marihuanu užívá již jedenáct let. Dalším šetřením bylo zjištěno, že nemá řidičský průkaz.

Vozidlo, s nímž jel, nemá platnou STK, měření emisí a je i bez zákonného pojištění. Zajištěna v něm byla kuličková pistole, skleněné trubičky a nádoby se zelenou rostlinou.

Reklama

Výběr článků

Načítám