Hlavní obsah

Napadla dceru a pak skočila z okna

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Pádem z pátého patra panelového domu v ulici Na Sádce v Praze 4 skončila v pondělí ve čtvrt na deset večer hádka mezi čtyřiatřicetiletou ženou a její dcerou. Matka předtím zřejmě v podnapilém stavu napadala svou dceru, která proto zavolala policii.

Foto: Jana Melicharová

Starosta Pohoří Z. Krafka s D. Šírem a T. Magnuskem při ochutnávání

Článek

"Do bytu se vypravila hlídka a spor mezi oběma aktérkami vyřešila," informovala pražská policejní mluvčí Iva Knolová. Zároveň však dodala, že krátce po odjezdu policistů dcera zjistila, že její matka odešla do vedlejšího pokoje, kde vylezla z okna. "Visela na parapetu a nakonec se neudržela a spadla dolů," popsala událost Knolová s tím, že žena pád přežila.

"Šla jsem zrovna se psem, když přijela sanitka. Když jsem viděla, co se stalo, tak jsem nemohla uvěřit, že to ta paní přežila, měla ohromné štěstí," řekla Právu jedna z místních obyvatelek. "Těžce zraněnou ženu jsme se zlomeninami pánve a několika žeber převezli do nemocnice v Krči," uvedl ředitel pražské záchranky Zdeněk Schwarz.

"V současné době je ve stabilizovaném stavu po operaci a mimo ohrožení života," dodal mluvčí fakultní Thomayerovy nemocnice Petr Mach. Okolnosti celé události nyní vyšetřuje policie.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám