Hlavní obsah

Namol opilé matce odebrali dítě přímo na ulici v Praze

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Silně opilou matku s dvouletým dítětem kontrolovali ve čtvrtek strážníci v Praze 3. Matka ani muž, který byl s ní, neměli roušku a popíjeli alkohol na veřejnosti. Dítě si převzala pracovnice orgánu ochrany dětí.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Článek

Na dvojici s kočárkem narazili strážníci v parku na Škroupově náměstí. Nejenže neměla zakrytá ústa a nos, jak to nařizuje vláda, ale kolem ní se válelo pět lahví alkoholu. Pití alkoholu na veřejnosti je přitom také zakázáno.

Pro děti do školy v Ostravě dorazila zcela opilá matka

Krimi

„Osmatřicetiletý muž sdělil, že si respirátor zapomněl nasadit a k popíjení alkoholu na veřejně přístupném místě uvedl, že si potřebovali s přítelkyní ,vyčistit hlavu´,“ uvedla mluvčí strážníků Jiřina Ernestová.

Starší muž vykrádá domy v Praze. Snaží se být potichu, ale nejde mu to

Krimi

Na respirátor údajně zapomněla také 28letá žena, která si ho následně nasadila. V jejím chování se podle strážníků střídaly lítost a agresivita, přitom neustále padala na zem. Dechová zkouška u ní ukázala 2,5 promile a u muže 1,7.

Na místo se dostavila pracovnice orgánu ochrany dětí, která rozhodla o převozu dítěte do Klokánku. Případem se bude dále zabývat správní orgán.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám