Hlavní obsah

Nákladní auto na Pražském okruhu smetlo stavební buňku

Novinky, ok, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Nákladní auto narazilo ve středu ráno na Pražském okruhu do stavební buňky a následně do osobního auta. Při kolizi byl zraněn jeden člověk. Na Pražském okruhu se tvoří kolony v obou směrech.

Nákladní auto narazilo do stavební buňkyVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

Nehoda se stala na 15. kilometru ve směru na Ruzyň po osmé hodině ráno. Podle informací z místa narazilo nákladní auto nejprve do svodidel, pak do mobilní toalety a nakonec do buňky.

„Přijali jsme oznámení o nehodě nákladního auta, které narazilo do stavební unimobuňky a osobního auta. Jeden člověk byl zraněn. Silnice byla nejprve zcela uzavřena, poté jsme zprovoznili levý jízdní pruh,“ řekl Novinkám mluvčí policie Jan Rybanský.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Nákladní auto narazilo do stavební buňky.

„Třiapadesátiletý muž utrpěl úraz hlavy a byl při vědomí. Po ošetření byl převezen do nemocnice v pražském Motole,“ řekla Novinkám mluvčí záchranářů Jana Poštová.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Náraz zničil také mobilní toaletu.

U nehody zasahují dvě jednotky hasičů. Na vyproštění vozu byl povolán speciální jeřáb. Podle serveru dopravních informací by problémy měly trvat během celého dopoledne.

Stavební buňka zřejmě patřila dělníkům, kteří v místě staví protihlukovou stěnu a uzavřeli krajnici.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám