Hlavní obsah

Náklaďák couval na D5, způsobil smrtelnou nehodu

Právo, pab

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rokycany

Couvající náklaďák byl podle policie příčinou čtvrteční vážné dopravní nehody na dálnici D5 u Rokycan. Zezadu do něj narazil řidič dodávky, který na místě zemřel.

BEZ KOMENTÁŘE: Nehoda na D5 u Rokycan

 
Článek

Ke kolizi došlo kolem 20. hodiny na 62. kilometru D5 ve směru na Prahu poblíž benzínové čerpací stanice, kde je vozovka zúžená kvůli stavebním pracím. Mluvčí policie Veronika Hokrová uvedla, že za vznikem nehody byl riskantní manévr 49letého řidiče náklaďáku.

Při nehodě u benzínky na D5 u Rokycan zahynul řidič

Krimi

„Ten s vozem na dálnici couval zpět na Plzeň k nedalekému vjezdu na benzínku, který předtím při své původní jízdě směrem na Prahu přejel. Přitom do něj narazil řidič dodávky Fiat Ducato,“ popsala nehodu Hokrová.

Zatímco šofér náklaďáku nebyl vůbec zraněn, druhý z řidičů podle mluvčí krajské záchranky Marii Svobodové utrpěl zranění neslučitelná se životem. „Lékař na místě konstatoval smrt,“ dodala Svobodová.

Případ si převzali rokycanští kriminalisté. „Dechová zkouška u řidiče nákladního vozidla byla negativní,“ dodala Hokrová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám