Hlavní obsah

Nahý muž dováděl v pražské kašně, pak sedl na vodotrysk

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Umravnit 24letého muže museli strážníci na pražském Karlově náměstí, kde dotyčný bez oblečení pobíhal v kašně. Městským policistům pomohla přítelkyně muže, která mu nařídila, ať vyleze, což poslechl. Incident zaznamenala bezpečnostní kamera.

Nahý muž pobíhal v kašně v PrazeVideo: Městská policie Praha

 
Článek

Muž bez svršků vlezl do kašny v průběhu čtvrtečního odpoledne. „Strážníky provokoval a koupel si před jejich zraky a dalšími přihlížejícími evidentně užíval,“ sdělila v pátek mluvčí městské policie Irena Seifertová.

Na záběrech z kamer je vidět, jak si muž po příjezdu strážníků místo poslouchání domluv jde kurážným krokem sednout na vodotrysk umístěný uprostřed kašny.

Významný podíl na zklidnění situace měla podle Seifertové mužova přítelkyně, která dorazila na místo během zásahu. „Předešlé výzvy strážníků, aby kašnu opustil, zcela ignoroval, zato svoji partnerku, která na něj křičela, že se za něj stydí a ať okamžitě vyleze ven, poslouchal jako hodinky,“ dodala mluvčí.

Muž dostal za přestupek veřejného pohoršení maximální možnou pokutu ve výši 10 tisíc korun.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám