Hlavní obsah

Salta prchajícího BMW a nadměrný náklad omezily provoz v tunelech na D8

Novinky, jas

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

S komplikacemi musí počítat řidiči v příhraničním úseku dálnice D8 ve směru na Prahu. U tunelů Panenská a Libouchec došlo v sobotu a v neděli ke dvojici nehod, kvůli nimž je omezena doprava. O nehodách informoval ústecký policejní mluvčí Daniel Vítek. Jeden tubus tunelu bude zavřený až do středy kvůli kontrole technických zařízení.

Foto: Policie ČR

Zdemolované BMW skončilo na horní části tunelu

Článek

„V sobotu večer kolem půl jedenácté došlo při přepravě nadměrného nákladu k poškození dopravního značení a technologického zařízení tunelu Panenská ve směru na Prahu,” informovala v neděli dopoledne policie s tím, že tubus musel být uzavřen a doprava je svedena do jednoho tunelu.

Další problém představovala nehoda, k níž došlo v neděli ráno. Policisté pronásledovali ve směru z Německa vozidlo značky BMW, „jehož řidič mezi tunely Panenská a Libouchec najel na retardér, následně zřejmě v důsledku velké rychlosti přeletěl přes oplocení”.

Zdemolovaný vůz, který se během letu několikrát převrátil, zůstal stát na horní části tunelu.

Posádka vozu skončila v nemocnici a tunel musel být do doby vyšetření nehody uzavřen.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám