Hlavní obsah

Nabourané auto našli utopené v rybníce na Břeclavsku

– Břeclav
Právo, miv

Kuriózní případ řešili ve středu dopravní policisté v Břeclavi, kteří dostali informaci o automobilu utopeném v rybníce vedle cesty z Břeclavi do Lednice. Jak zjistili, ve vodě skončil vůz, po kterém pátrali v souvislosti s jinou nehodou.

BEZ KOMENTÁŘE: Vytahování auta z rybníkaVideo: Milan Vojtek, Právo

 
Článek

„V úterý večer se stala v Lednici na Břeclavsku dopravní nehoda, při které osobní automobil vrazil přední částí do plotu a do reklamního značení. Při odjezdu z místa nehody zadní částí naboural jiné vozidlo,“ uvedla mluvčí břeclavské policie Kamila Haraštová.

Jak stačili policisté zjistit, jednalo se o stejný osobní automobil Volvo, který poté skončil v Mlýnském rybníce, v sousedství silnice z Břeclavi do Lednice. Účasti v předchozí nehodě v Lednici odpovídala nejen známá registrační značka bourajícího vozu, ale i jeho poškození. Vůz ve vodě skončil již v úterý večer za blíže nejasných okolností.

Foto: Milan Vojtek, Právo

Volvo museli vyprostit policejní potápěči ve spolupráci s hasiči.

Podle zjištění Práva dorazil možný řidič vozu domů celý promáčený kolem třiadvacáté hodiny. Ráno však odešel a dosud o něm nikdo nemá žádnou zprávu. „V tuto chvíli pátráme i po mladíkovi, který auto zřejmě řídil; odešel z domu a ani rodina neví, kde je. Samozřejmě šetříme i okolnosti obou nehod,“ uvedla mluvčí.

Vlastník automobilu skutečnost, že volvo je v rybníce, ohlásil až ve středu dopoledne na městskou policii. Hasiči tak na místo vyrazili až po deváté hodině s potápěčem, aby zjistili, zda ve voze nikdo není. Výsledek byl negativní a po poledni těžká technika hasičů volvo dostala na břeh.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám