Hlavní obsah

Na ženu na Plzeňsku zaútočil staford, její syn střílel

Právo, Novinky, ok, pab

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Plzeň

Útoku stafordšírského teriéra na ženu zabránil na Plzeňsku muž se zbraní. Zvíře seskočilo ze zdi a vrhlo se na chodkyni, která držela malého psa. Muž začal střílet, aby útočícího psa zastrašil. Celý incident natočila kamera kolemjedoucího řidiče.

Muž střílel kvůli napadení psemVideo: Facebook firmy Kops

 
Článek

Rodina byla na výletě v Nebílovech, když procházela kolem rodinných domů. Jak ukazuje videozáznam, zničehonic seskočil ze zdi domu pes a okamžitě se vrhl na ženu. Doprovázel ji její syn a jeho rodina. Syn pracuje u městské policie a měl s sebou legálně drženou střelnou zbraň.

Pes roztrhal ženě na Rakovnicku obličej

Krimi

„Střelec nejdříve zkoušel maminku krýt vlastním tělem a stát mezi ní a psem, následně odehnat psa kopem, a když ani to nepomohlo, vytáhl zbraň, našel bezpečné místo, kam vystřelit, a vystřelil, aby nemusel psa zabíjet,“ uvedl pracovník firmy Kops, která video poskytnuté střelcem zveřejnila.

Seniorka v Ostravě nechala psa zavřeného v autě v 60 stupních

Krimi

Střelba psa vystrašila a on utekl. Žena utrpěla odřeniny a drobné pohmožděniny. Nikomu dalšímu se nic nestalo. Incident trval několik sekund a nyní se jím zabývá policie.

„Zatím případ prověřujeme v rovině přestupku, tedy jak odpovědnost majitele volně pobíhajícího psa, tak oprávněnost použití zbraně,“ řekla Právu mluvčí policie Ivana Jelínková.

Šetření policie při použití zbraně je obecným postupem, kdy policisté musejí prověřit, zda byla střelba oprávněná a odehrála se v krajní nouzi.

Reklama

Výběr článků

Načítám