Hlavní obsah

Na střeše v centru Prahy se bavili cizinci z celého světa. Mejdan ukončila policie

– Praha

Mejdan v centru Prahy rozpustila policie v noci na sobotu. V klubu se bavilo 150 převážně cizinců ve věku od 16 do 51 let. Policisté všechny oznámili správnímu orgánu, provozovateli hrozí pokuta tři miliony korun. Stále totiž platí protiepidemiologické opatření proti šíření koronaviru, které takové akce neumožňují.

Foto: Jiří Forman, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Party se konala ve střešním klubu v obchodním domě Kotva a policisty na ní upozornili kolem jedné hodiny ráno strážníci. Na místo pak vyrazilo několik hlídek, které všechny účastníky ztotožnili.

Na párty bez roušek se vydával za spolužáka, dostal podmínku

Krimi

„V provozovně se nacházelo zhruba 150 osob ze všech kontinentů kromě Antarktidy a Austrálie. Nejmladší účastník byl ročník 2005, nejstarší 1970. Mezi hosty bylo 25 Čechů,“ řekl Novinkám mluvčí policie Jan Daněk s tím, že tam byli cizinci 30 národností.

Policie v Praze rozpustila další nelegální noční párty

Krimi

Všichni účastníci byli oznámeni správnímu orgánu kvůli porušování vládních opatření, stejně jako provozovatel, kterému hrozí pokuta až tři miliony korun. Policisté také zadrželi 24letého muže, který odmítal uposlechnout výzev a zasahoval do zákroku. Byl převezen na služebnu a je podezřelý z přestupku neuposlechnutí výzvy.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám