Hlavní obsah

Na silnici u Postoloprt zahynulo pět lidí

Právo, Novinky, Šárka Tonarová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

POSTOLOPRTY

Tragická dopravní nehoda ve čtvrtek dopoledne u Postoloprt zablokovala silnici I/7 z Prahy do Chomutova. Na mostě přes Ohři se střely nákladní a osobní vůz. Řidič Fiatu na namrzlé vozovce pravděpodobně dostal smyk a ztratil kontrolu nad automobilem. Výsledkem je podle upřesněných informací pět mrtvých lidí.

Foto: Miroslav Knotek
Článek

Na mostě přes řeku Ohře za čerpací stanicí Machač se ve čtvrtek dopoledne srazil Fiat Tipo s nákladním vozem Man. Posádka osobního automobilu byla na místě mrtvá. Na předních sedadlech byli dva muži, vzadu seděla žena, dospívající dívka a malé dítě.

"Nehodu pravděpodobně zavinil řidič osobního auta, který ze zatím neznámé příčiny vjel do protisměru. Následkům zranění podlehl 31letý řidič, jeho 27letá žena, 6letá dcerka (všichni z Lounska) a jejich spolucestující ze Slovenska - 19letá žena a 24letý muž," uvedla policejní mluvčí Jarmila Hrubešová. Silnice je už průjezdná v obou směrech.

.: Pro zvětšení klikni na obrázek.

V tomto týdnu je to už druhá podobně tragická nehoda. Čtyři lidé zemřeli v pondělí při nehodě v Karviné. Automobil s polskou poznávací značkou vyjel ze silnice a ve vysoké rychlosti narazil nejprve do sloupu vysokého napětí a pak do stromu. [celá zpráva]

Reklama

Výběr článků

Načítám