Hlavní obsah

Na řidiče na Táborsku někdo nastražil jekly

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zhoř u Tábora

Poškozené pneumatiky, nehody naštěstí bez zranění. Tak skončily incidenty v jižních Čechách, při kterých řidiči osobních aut vjeli na svařené ocelové profily, známé jako jekly. Tyto tzv. ježky podle policie někdo úmyslně rozmístil na vozovce na Táborsku. Po pachateli se pátrá.

Foto: Policie ČR

Na řidiče na Táborsku někdo nastražil jekly.

Článek

Pro šoféry nebezpečné ocelové ježky někdo v neděli nastražil na silnici u Sezimova Ústí, policie hovoří o době mezi 16:00 a 22:00.

Do kolejiště u Doks někdo položil cementový kvádr. Na stejné trati útočil i Balda

Krimi

„Neznámý pachatel na silnici 1376 v obci Zhoř u Tábora položil svařené části jeklů, tzv. ježky. Jednalo se o ostré díly, na které najela dvě vozidla, která obcí projížděla, a došlo k poškození předních pneumatik těchto vozidel. Celková škoda dosáhla výše 1000 korun,“ informovala v pátek o případu mluvčí policie Štěpánka Schwarzová.

Foto: Policie ČR

Na řidiče na Táborsku někdo nastražil jekly.

Podle mluvčí se nejednalo o ojedinělý případ, podobné incidenty její kolegové zaznamenali třeba v Plané nad Lužnicí.

Dali na koleje beton, vlak musel brzdit. Zadrželi podezřelé, prý jednali zkratkovitě

Krimi

„Není tedy vyloučené, že se jedná o stejného pachatele či skupinu pachatelů. Pokud můžete policistům poskytnout jakékoliv informace, které by vedly k objasnění těchto skutků, volejte, prosím, na telefonní číslo 974 238 730 nebo přímo na linku 158,“ dodala mluvčí s tím, že kriminalisté případ řeší jako přestupek proti majetku a proti občanskému soužití.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám