Hlavní obsah

Na Pražském okruhu se převrátil kamión

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Nehoda kamiónu převážejícího železo zablokovala ve čtvrtek večer Pražský okruh u Modletic na Praze východ. Vůz havaroval na 77. kilometru Pražského okruhu směrem k plzeňské dálnici D5. V obou směrech se před místem nehody vytvořily dlouhé kolony.

BEZ KOMENTÁŘE: Nehoda kamiónu na Pražském okruhuVideo: Novinky

 
Článek

„Na místo vyjelo několik jednotek pražských hasičů. Kolemjedoucím lidem se podařilo řidiče kamiónu vyprostit ještě před naším příjezdem,“ řekla Novinkám mluvčí hasičů Pavlína Adamcová.

Doprava byla krátkodobě zcela zablokovaná, policistům se poté podařilo zprůjezdnit alespoň jeden jízdní pruh, a to v obou směrech.

„Kamión najel na středová svodidla. Jeho kabina se převrátila, návěs zůstal na kolech. Přesné okolnosti této nehody vyšetřujeme,“ sdělil policejní mluvčí Jan Daněk.

Před místem nehody se v obou směrech vytvořily dlouhé kolony. Podle serveru dopravních informací dosahovaly až 10 kilometrů.

„Řidič kamiónu utrpěl při nehodě zranění, která mu na místě ošetřili přivolaní záchranáři,“ dodal policejní mluvčí.

Hasiči museli zasypat uniklé provozní kapaliny. O úklid silnice se postarala správa silnic, o vyproštění vozu specializovaná firma.

Reklama

Výběr článků

Načítám