Hlavní obsah

Na Pražském okruhu hořel kamión, nájezd z D1 byl zavřený

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Provoz na 76. kilometru Pražského okruhu u Modletic ve směru od Prahy v pátek ráno zkomplikoval hořící přívěs kamiónu, který převážel hygienické potřeby. Při požáru se nikdo nezranil. Doprava byla omezena několik hodin.

Foto: HZS Středočeského kraje

Hořící návěs zablokoval Pražský okruh

Článek

Hasiči dostali informaci o požáru ve 3:19, kamión se nacházel už na území Středočeského kraje, pražští hasiči ale na výpomoc vyslali dvě jednotky. „Hořel celý přívěs kamiónu, který převážel hygienické potřeby. V 5:50 jsme zlikvidovaný požár předali kolegům z Říčan,“ řekla Novinkám mluvčí hasičů Pavlína Adamcová.

Foto: HZS Středočeského kraje

Hořící návěs zablokoval Pražský okruh

„Po lokalizaci požáru bylo nutné postupně vyskládat celý náklad z kamiónu. Duchapřítomnému řidiči se naštěstí podařilo včas odpojit přívěs od kamiónu a tím zabránil větším škodám. Příčina požáru je předmětem dalšího vyšetřování, ale z největší pravděpodobností se bude jednat o technickou závadu na jedné z náprav přívěsu,” doplnil mluvčí středočeských hasičů Petr Svoboda.

Foto: David Ryneš, Mapy.cz

Nájezd z dálnice D1 na R1 ve směru od Prahy byl uzavřen. Úklid nákladu z komunikace trval několik hodin.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám