Hlavní obsah

Na Plzeňsku se srazila dvě auta. Jeden mrtvý a tři zranění

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Plzeň

Jeden muž zemřel a další tři muži utrpěli zranění při ranní nehodě dvou osobních aut u Rybnice na severním Plzeňsku. Kvůli nehodě je dočasně zastaven provoz na silnici první třídy z Plzně směrem na Most, pro osobní auta je objízdná trasa směrem na Oboru a Kaznějov.

Foto: ZZS Středočeského kraje

Ilustrační foto

Článek

Nehoda se stala po 6.00. Záchranná služba převezla na urgentní příjem plzeňské fakultní nemocnice tři muže ve věku 23, 45 a 46 let. Muž narozený v roce 1964 utrpěl těžká zranění, kterým na místě podlehl, uvedla Andrea Divišová ze záchranné služby.

Pronásledovaná dodávka se přetočila přes střechu, řidič byl opilý

Krimi

Podle mluvčího hasičů Petra Poncara se nehoda stala nedaleko místa, kde právě zasahovala jednotka hasičů ze stanice Plasy, která tam likvidovala únik oleje na komunikaci.

Na nákladním autě za jízdy explodovaly propanbutanové lahve

Krimi

"Zda to souvisí s dopravní nehodou, vyšetřuje Policie ČR. Spolupracovali jsme se zdravotnickou záchrannou službou při poskytování pomoci zraněným. Zlikvidovali jsme uniklé provozní kapaliny a zajistili místo události," dodal Poncar.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám