Hlavní obsah

Na Plzeňsku bourala nedaleko od sebe čtyři auta

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Dvě osobní auta, posypový vůz a další osobní auto havarovaly ve středu nedaleko od sebe u Kyšic na Plzeňsku. Příčiny obou nehod policie vyšetřuje. Při nehodách lidé utrpěli lehká zranění. Na západě Čech silnice namrzají.

Foto: Policie ČR

Ilustrační foto

Článek

Při nehodách u Kyšic skončilo jedno auto na střeše. "Řidička ročník 1999 měla ve voze další tři spolucestující. Zachycené projíždějící vozidlo mělo ve voze další dva spolucestující," popsala mluvčí krajské police Ivana Jelínková.

Další dopravní nehoda se stala ve stejném místě, když řidič osobním vozem narazil do posypového vozu. "Příčiny obou dopravních nehod jsou podle všeho nepřizpůsobená rychlost vozidla stavu a povaze vozovky a povětrnostním podmínkám," uvedla mluvčí policie.

Na silnicích na západě Čech od rána silnice namrzají a stejně situace se má podle meteorologů opakovat i v noci na čtvrtek. Jen policisté v Plzeňském kraji přijali ve středu tři desítky oznámení o dopravních nehodách. Nejčastější příčinou byla dle všeho nepřiměřená rychlost v kombinaci s náledím.

Dopravní policisté proto upozorňují řidiče, aby byli opatrní, sledovali dopravní situaci, a především aby rychlost vozidla přizpůsobili svým schopnostem, vlastnostem vozidla, povaze a stavu komunikace i povětrnostním podmínkám.

Mladík marně rovnal smyk. Nárazem do sloupu odpojil proud v obci na Jičínsku

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám