Hlavní obsah

Na Pardubicku havarovala převozová sanitka, pacient zemřel

Právo,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pardubice

Starší pacient, převážený s dalšími dvěma v transportní sanitce, zemřel v pondělí nedaleko obce Valy na Pardubicku poté, co sanita jedoucí od Pardubic na Přelouč vyjela ze silnice a narazila do stromu. Cestovali v ní celkem čtyři lidé. Řidič i dva zranění pacienti skončili v nemocnici.

Foto: Milan Malíček, Právo

Zdravotnická záchranná služba

Článek

„K nehodě došlo kolem půl jedné hodiny odpoledne,“ uvedla policejní mluvčí Eva Maturová s tím, že bližší informace o zemřelém či zraněných nemůže podat, protože dosud nebyla vyrozuměna rodina.

Sanitka skončila na boku po nehodě v obci u Prahy, pět zraněných včetně pacienta

Krimi

„Nešlo o střet dvou vozidel, ale zatím nevíme, jak k nehodě došlo. Určitě bychom proto uvítali svědky, kteří by mohli podat informace k tomu, jak mohlo k nehodě dojít, nebo důvod, proč řidič sjel z komunikace,“ požádala Maturová s tím, že alkohol byl u řidiče vyloučen.

S náklaďákem vjel do cesty záchrance, dostal podmínku

Krimi

Nehoda sanitky nebyla jedinou dnešní tragickou nehodou na Pardubicku. Už kolem deváté hodiny v pondělí ráno se střetlo nákladní vozidlo s cyklistou u Lidlu u České Třebové na Orlickoústecku.

„Skříňová dodávka byla řízená 47letou řidičkou. Vůz se střetl se 71letým cyklistou, který bohužel na místě zemřel,“ dodala Maturová. I v tomto případě byl alkohol u řidičky vyloučen.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám