Hlavní obsah

Na Nymbursku zemřeli na silnicích dva lidé

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NYMBURK

Na nymburských dopravních komunikacích zahynuli ve čtvrtek dva lidé. V dopoledních hodinách zemřel u Senice po srážce s nákladním vozem řidič auta, večer pak stejně dopadl i motocyklista, jenž nepřežil kolizi s autem u Nových Mlýnů.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Obětem nehod nepomohla ani záchranka. Ilustrační foto

Článek

Dopolední nehoda se stala u výjezdu z obce Senice, kde řidič osobního vozu z neznámých příčin vyjel do protisměru a střetl se čelně s protijedoucím nákladním vozem. Zaklíněného řidiče v osobním voze museli vyprostit hasiči a lékař pouze konstatoval smrt. Řidič nákladního vozu si zlomil prst na levé ruce.

Kolem 18. hodiny se stala další tragická nehoda jen o několik kilometrů dále na stejné silnici v místě zvaném Nové Mlýny nedaleko obce Okřínek. Podle zástupce nymburského policejního ředitele Jaroslava Nováka se zde střetl šestašedesátiletý motocyklista na babetě s osobním vozem Škoda Octavia. Motocyklista zemřel na místě. Nehoda opět jako dopoledne dočasně zablokovala silnici a auta musela jezdit několik hodin objížďkou přes Vlkov pod Oškobrhem. Přesnou příčinu policie zatím nezná a vyšetřuje ji.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám