Hlavní obsah

Na namrzlé silnici v Ostravě bouralo nejméně 13 aut

OSTRAVA

Nejméně 12 osobních a 1 nákladní automobil se ve středu ráno postupně srazilo na zledovatělé Rudné ulici v Ostravě-Zábřehu, která je jednou z hlavních dopravních tepen krajského města. Vyšetřování několika na sebe navazujících nehod, při kterých podle dosavadních informací nebyl nikdo vážně zraněn, potrvá podle policie ještě zhruba tři hodiny.

Foto: Gymnázium pod Svatou Horou

Romeo a Julie - Best of Shakespeare

Článek

Po dobu vyšetřování je doprava ve směru do Ostravy-Poruby odkláněna přes nájezd k nákupnímu centru Shopping Park. Příčinou je namrzlý povrch silnice, kterému řidiči nepřizpůsobili rychlost jízdy.

Samotní policisté, vyšetřující nehodu na místě, měli co dělat, aby se udrželi na nohou. "Viděl jsem, že se přede mnou něco děje, protože auta zpomalovaly, tak jsem začal brzdit. Dostal jsem ale smyk a auto se začalo točit kolem své osy. Během chvilky do mě narazila další dvě auta. Přežil jsem jen díky tomu, že nárazy mířily do přední části a ne do kabiny," řekl Právu šokovaný řidič tmavěmodrého opelu.

Další nepěkná nehoda se ráno stala nedaleko Hrabyně na Opavsku, kde skončil v příkopě řidič nákladního automobilu, převážející nápoje. I tato nehoda se podle dosavadních informací obešla bez vážného zranění.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám