Hlavní obsah

Na louce na Berounsku boural 17letý neřidič. Jeli vrakem a neměli pásy

– Beroun
Novinky, ok, jap

Bez řidičského průkazu, bez helmy i pásů. Policisté ve čtvrtek zveřejnili podrobnosti k nehodě auta a čtyřkolky na louce na Berounsku. Auto řídil 17letý mladík, jehož vůz se doslova rozpadal.

Nehoda čtyřkolky a auta u Chyňavy na Berounsku.Video: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

Policie uvedla, že 19letý řidič čtyřkolky zkřížil cestu Škodě Felicia při najíždění z louky na polní cestu u Hýskova. Po střetu řidič čtyřkolky a jeho 17letý spolujezdec spadli na zem. Podle policistů ani jeden neměli helmu.

Mladíci na čtyřkolce se na louce srazili s autem. Vypátrat je musel vrtulník

Krimi

„Starší z nich utrpěl poranění v obličeji a vzhledem k mechanismu, při jakém k poranění došlo, byl do nemocnice transportován vrtulníkem. Mladší pacient pak utrpěl poranění obličeje a zhmožděninu kolene. Po ošetření byl do nemocnice převezen sanitkou," řekla ve středu Novinkám mluvčí záchranářů Petra Effenbergerová.

„Řidič automobilu ani jeho sedmnáctiletý spolujezdec nebyli při jízdě připoutáni, vozidlo bylo ve velmi špatném technickém stavu. Nemá platnou technickou kontrolu a nemá sjednané povinné pojištění,“ uvedla mluvčí policie Michaela Nováková.

Sedmnáctiletý mladík pochopitelně neměl řidičský průkaz. Dechové zkoušky byly negativní. Škoda byla vyčíslena na 105 tisíc korun. Policie za zabývá veškerými okolnostmi včetně toho, proč mladíci jezdili po louce. Právní kvalifikace zatím nebyla stanovena.

Řidič čtyřkolky rozjezdil cenné území Českého ráje, pak najížděl na ochránce přírody

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám