Hlavní obsah

Na Kroměřížsku se ztratil muž, který musí brát léky. Ty u sebe nemá

Právo, Jiří Růžička

Celostátní pátrání vyhlásila Policie ČR po pětačtyřicetiletém Miloslavu Králi z Bystřice pod Hostýnem na Kroměřížsku. Jedná se o osobu, která potřebuje pravidelně brát léky. Ty ale u sebe nemá. Může být proto dezorientovaný a mít úzkostné stavy. Hledaný se straní lidí. Neohrožuje sebe ani druhé.

Foto: Policie ČR

Pohřešovaný Miloslav Král pochází z Bystřice pod Hostýnem na Kroměřížsku.

Článek

„Policistům v Bystřici pod Hostýnem oznámil v pátek devětašedesátiletý otec, že pohřešuje svého syna Miloslava Krále, který v úterý 2. dubna 2013 v 11 hodin odešel z domu a doposud se nevrátil, ani o sobě nepodal žádnou zprávu. Miloslav Král již v minulosti několikrát z domova odešel, ale pokaždé se nejpozději do tří dnů vrátil,“ informovala v sobotu mluvčí kroměřížské policie Simona Kyšnerová.

Miloslav Král je 180 centimetrů vysoký, štíhlé postavy. Má modré oči, oválný obličej a krátké, světle hnědé, prošedivělé vlasy. Oblečen byl do modrých riflí a červené zimní bundy s reflexními pásky. Na nohou měl šněrovací zimní boty šedé barvy. Na hlavě může nosit pletenou čepici tmavé barvy.

„Bylo po něm vyhlášeno celostátní pátrání. Policisté prověřili okolí bydliště, silniční tahy, nádraží a další místa, kde se shromažďují lidé. Zjistili, že dne 2. dubna 2013 v 19:10 hodin byl náhodně kontrolován kolegy v České Třebové na hlavním nádraží. V této době však ještě nebyl nahlášen jako pohřešovaný, protože se jeho otec domníval, že se vrátí domů sám, tak jak tomu bylo v minulosti již několikrát,“ řekla mluvčí.

Informace o hledaném mohou občané poskytnout na kterémkoliv obvodním oddělení Policie ČR nebo na bezplatné lince 158.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám