Hlavní obsah

Na Královéhradecku hledají dvě děti

– Nechanice
Novinky, kub

Policie v Královéhradeckém kraji vyhlásila pátrání po dvou dětech, které se minulý týden nevrátily z vycházky z dětského domova. Jde o sourozence – 12letou dívku a 14letého chlapce. Policie již prověřila řadu míst, ale zatím bezúspěšně, obrací se proto na veřejnost s žádostí o pomoc při hledání.

Foto: Policie ČR

Pohřešované dvě děti z Nechanic

Článek

Dvanáctiletá Markéta Janků a její o dva roky starší bratr Patrik Palouček byli umístěni v Dětském domově v Nechanicích. Policie po nich pátrá od středy 20. listopadu.

„Ve středu obě děti dostaly vycházku, ze které se nevrátily zpět do domova. Policisté prověřili bydliště matky, zdravotnická zařízení a další místa, kde by se mohly děti nacházet,” sdělila v pondělí mluvčí policie Iva Kormošová.

Policie aktuálně pátrá po 11 dětech, letos jich hledala už přes tisíc

Krimi

„Jelikož se je bohužel nepodařilo do současné doby najít, obracíme se na veřejnost s žádostí o pomoc. Pokud je někdo spatří, zavolejte na linku 158 nebo informaci sdělte na jakékoliv služebně,” dodala mluvčí.

Reklama

Související články

Policie našla třináctiletou dívku z Kolínska

Policie v noci na středu našla 13letou dívku z Kolínska, po které pátrala od neděle. Děvče je v pořádku. Pohřešování bylo v úterý vyhlášeno v systému Dítě...

Výběr článků

Načítám