Hlavní obsah

Na koupališti na Olomoucku se utopil třicetiletý muž

– Olomouc • Aktualizováno

Třicetiletý muž utonul v neděli na přírodním koupališti u Nákla na Olomoucku. Policisté a hasiči po něm pátrali zhruba osm hodin. Právu to v pondělí sdělila policejní mluvčí Petra Vaňharová.

Foto: HZS

Ilustrační foto

Článek

O tonoucím muži na koupališti podle ní přijali policisté informaci kolem 13.30.

„Muž se měl nakonec ztratit pod hladinou a poté už nevyplavat,“ uvedla mluvčí. Na místo podle ní ihned vyrazili policisté, kteří spolu s hasiči po muži pátrali.

„Krátce před 20. hodinou jeho tělo nalezli policejní potápěči. Lékař zdravotnické záchranné služby u muže bohužel konstatoval smrt,“ dodala Vaňharová s tím, že celou tragickou událostí se policisté i nadále zabývají.

Utonulý v Brně

Dalšího utonulého řešili v neděli policisté v Brně-Chrlicích. Na 27letého muže, který nenadále zmizel pod hladinou, upozornil svědek.

Přivolaní policisté našli na břehu osobní věci, ke kterým se nikdo nehlásil. Poté je kontaktovali dva cizinci, kteří nemohli najít svého kamaráda.

„Na místo tak museli vyrazit policejní potápěči. Ti pak prohledávali dno nádrže dlouho do noci,” popsal mluvčí policie David Chaloupka. Muže našli utonulého.

Reklama

Výběr článků

Načítám