Hlavní obsah

Na Jižní spojce se srazily kamiony a auto převážející válec, jeden řidič zemřel

Novinky, ok, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Pražskou Jižní spojku u Černého Mostu zablokovala v pondělí odpoledne nehoda tří nákladních aut. Řidič nákladního vozu s válcem srážku nepřežil.

Tragická nehoda na Jižní spojceVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

Nehoda se stala u sjezdu na Horní Počernice kolem půl druhé odpoledne. Na místo vyrazila posádka záchranářů, lékař i inspektor.

„Bohužel, řidič nákladního automobilu utrpěl tak závažná poranění, že už mu záchranáři nedokázali pomoci. Na místo jede koroner,“ uvedla mluvčí záchranářů Jana Poštová.

Podle informací z místa se zřejmě nejprve srazily dva kamiony, do kterých pak narazilo nákladní auto převážející silniční válec. Ten se zřítil na silnici. „Příčiny a okolnosti nehody policisté vyšetřují,” konstatoval mluvčí policie Jan Rybanský.

Osobní auto narazilo na Pražském okruhu do kamionu stojícího v koloně

Krimi

K nehodě došlo na tomtéž místě jen chvíli po jiné srážce - po střetu nákladního a osobního auta záchranáři z místa odvezli do nemocnice 19letou ženu.

Místo bylo po třetí hodině odpoledne již s opatrností průjezdné. Podle serveru dopravních informací by měly komplikace trvat do odpoledních hodin. Na silnici D0 se tvořily kolony.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Auto převáželo válec

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Při nehodě zemřel řidič

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám