Hlavní obsah

Na Jihlavsku bouraly dva traktory. Jeden řidič namol opilý, druhý bez řidičáku

– Jihlava
Právo, pch

Kuriózní srážkou dvou traktorů se od včerejšího odpoledne zabývají policisté na Jihlavsku. Došlo k ní v obci Urbanov, překvapivá zjištění se týkala obou řidičů. Informovala o tom policejní mluvčí Dana Čírtková.

Foto: Policie ČR

Nehoda traktorů na Jihlavsku

Článek

Ke kolizi došlo na silnici v obci, kudy projížděl 58letý traktorista ve stroji Zetor 7245 s přívěsem naloženým bramborami. Nedržel se u pravého okraje vozovky a levou přední částí přívěsu narazil do protijedoucího traktoru Zetor 7011 s přívěsem domácí výroby. Tato souprava byla nárazem odhozena na zeď rodinného domu.

Sedmnáctiletý ujížděl policistům v traktoru. Měl dvě promile

Krimi

Když dali policisté účastníkům nehody dýchnout, ukázalo se, že viník celé lapálie neměl za volantem co dělat: opakovaná zkouška u něj ukázala 2,89 a 2,74 promile alkoholu v dechu.

Foto: Policie ČR

Nehoda traktorů na Jihlavsku

Takříkajíc ale „zavařil“ i poškozenému. U toho totiž policisté objevili, že k řízení takové soupravy nemá oprávnění. Další nepříjemnosti tak čekají oba muže. Prvnímu zmiňovanému policie hned po nehodě zadržela řidičský průkaz a zahájila trestní řízení, takže se dá očekávat, že nad ním definitivní verdikt vynese soudce.

Druhý traktorista se bude muset dostavit na úřad, čeká ho správní řízení.

Škoda způsobená nehodou byla vyčíslena na 85 tisíc korun.

Na louce u Prahy se převrátil traktor, dva muži jsou po smrti

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám