Hlavní obsah

Na Jesenicku téměř shořel rodinný dům

Právo, pem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Olomouc

Rozsáhlý požár zachvátil ve středu večer rodinný dům v Domašově, místní části Bělé pod Pradědem na Jesenicku. Zásah hasičů trval několik hodin. Plameny dům téměř zničily. Příčina požáru je v šetření, škoda dosud nebyla vyčíslena, předpokládá se však v řádu statisíců. Právo o tom informoval mluvčí krajských hasičů Zdeněk Hošák.

BEZ KOMENTÁŘE: Požár střechy rodinného domu v DomašověVideo: hzscr.cz

 
Článek

Operační středisko informaci o hustém světlém kouři zpod střechy domu přijalo podle mluvčího v 18.41 hodin. Plameny zcela pohltily střechu objektu, větší část se propadla do obytné části, dům je prakticky zcela poškozen.

„Situaci zpočátku komplikovaly dráty elektrického vedení pod proudem. Z objektu jsme také vynesli dvě tlakové láhve na propan-butan. Po likvidaci požáru jsme postupně rozebrali střešní konstrukci a dohasili menší ohniska,“ uvedl mluvčí s tím, že kvůli vážnosti situace a na pomoc majitelce dorazil na místo i psycholog.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám