Hlavní obsah

Na hotelového hosta čekalo v záchodu překvapení. Zasahovat museli pražští strážnici

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Nemilé překvapení čekalo na ubytovaného hosta na Praze 3. Při návštěvě toalety v pokoji narazil v záchodové míse na krajtu královskou. Odchytit ji museli strážníci.

Foto: MP Praha

Host našel v záchodové míse krajtu

Článek

Městská policie o případu informovala v sobotu na svém facebookovém profilu, neuvedla ale, kdy k odchytu došlo. Odkud krajta pocházela a jak se dostala do pokoje, není jasné.

Nedaleko Ostravy odchytili už třetí krajtu

Krimi

„Díky mazanosti krajty není možné dohledat kolik dnů či týdnů prolézala trubkami z pokoje na pokoj, kolik vyplenila minibarů nebo jak často využila pokojovou službu,“ okomentovali příspěvek strážníci.

Host okamžitě informoval recepční hotelu, která na nezvaného hosta přivolala odchytovou službu. Krajta skončila v útulku v Dolních Měcholupech.

Krajta královská dorůstá délky kolem 1,5 metru a jejich původním areálem je střední Afrika. Není jedovatá, jde o škrtiče, který se živí převážně hlodavci. Má ráda vyšší teploty, ale i vlhkost, protože se ráda koupe.

Foto: MP Praha

Krajta v útulku

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám