Hlavní obsah

Na diskotéce na Kroměřížsku prodávali pančovaný alkohol dětem

Právo, Aleš Fuksa

Velmi znepokojivě dopadla noční nárazová kontrola diskotéky v Bystřici pod Hostýnem na Kroměřížsku. Policisté zde v sobotu objevili na mol opilého patnáctiletého chlapce, detektor v jeho dechu naměřil dvě promile.

Článek

Na stejné diskotéce navíc pracovníci Celního úřadu zajistili patnáct litrů lihovin neznámého původu.

„Potvrdily se nám informace, že se zde prodává pančovaný alkohol, který není označen kontrolními páskami. Patnáct litrů neznámé tekutiny bylo v láhvích popsaných jako Vodka nebo Tuzemák, zbytek lihoviny se našel v plastikovém šestilitrovém barelu,“ informovala o děsivém zjištění krajská policejní mluvčí Jana Bartíková s tím, že pančovaný alkohol zabavil Celní úřad.

V bystřické diskotéce policisté v sobotní noci nachytali jedenáct opilých mladistvých. Osm z nich předali přímo rodičům. Kontrola se však netýkala pouze tohoto jediného zábavního podniku. Šestačtyřicet policistů přichystalo zátah na diskotéky po celém kraji. V nedělní ráno přišla řada i na jednu ze zlínských diskoték, kde policisté objevili deset podnapilých dětí, přičemž sedm předali rodičům. Dalších třiatřicet podnapilých dětí popíjelo na Uherskohradišťsku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám