Hlavní obsah

Na D1 se srazila cisterna s kamionem. Dálnice byla uzavřena

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno
Aktualizováno

Cisterna s asfaltem narazila v mlze na dálnici D1 v pátek ráno do kamionu. Silnice byla u Ostrovačic na Brněnsku přes tři hodiny uzavřena a tvořily se kolony. Nikdo nebyl zraněn.

Foto: HZS Jihomoravského kraje

Při nehodě se srazila cisterna a kamion.

Článek

Cisterna převážející asfalt se srazila s kamionem krátce před 6:00 hodinou. Řidič jednoho z aut podle policejního mluvčího Bohumila Maláška zřejmě v mlze nedobrzdil a narazil do kamionu před sebou. Při nehodě nebyl nikdo zraněn, orientační dechová zkouška na alkohol u řidičů byla negativní.

Asfalt převážený v havarované cisterně se na vozovku nevylil. Hasiči se ale musí vypořádat s únikem nafty, která se dostala do vodoteče u dálnice, sdělil mluvčí krajských hasičů Jaroslav Mikoška. „Na místo jsme zavolali i zástupce odboru životního prostředí,” dodal.

Dálnice byla uzavřena mezi sjezdem číslo 178 u Ostrovačic a exitem číslo 182 u Kývalky. Před desátou hodinou se podařilo zprovoznit levý jízdní pruh.

Foto: HZS Jihomoravského kraje

Při nehodě se srazila cisterna a kamion.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám