Hlavní obsah

Na D1 před Prahou najel zezadu náklaďák pod kamion

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Čestlice

Ze zatím neznámých příčin naboural ve čtvrtek odpoledne na dálnici D1 u Čestlic na Praze východ řidič odtahovky zezadu do kamionu. Ze zdemolované kabiny ho museli vyprošťovat hasiči, ti kvůli tomu mimo jiné nadzvedli vyprošťovacím speciálem návěs kamionu.

Nehoda na D1 před Prahou zcela uzavřela provoz.Video: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

K nehodě došlo v odpoledních hodinách na 5,5. kilometru dálnice ve směru na Prahu. Ze zatím neznámých příčin tam řidič náklaďáku najel zezadu pod kamion.

Hasiči museli při vyprošťování použít několik hydraulických vyprošťovacích sad a navíc museli vyprošťovacím speciálem s hydraulickou rukou nadzvednout i návěs kamionu. Po vyproštění pak řidiče předali do péče záchranářům.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Náklaďák museli hasiči zpod kamionu vyprostit speciálním zařízením.

„Mladší muž byl ve velmi vážném stavu letecky transportován do Ústřední vojenské nemocnice Střešovice. Došlo k velké krevní ztrátě," uvedla mluvčí záchranářů Petra Homolová.

Provoz na dálnici byl ve směru na Prahu zprvu zcela uzavřen. Později policisté zprůjezdnili přilehlou odpočívku, přes kterou mohli řidiči čekající v koloně místo nehody objet.

Okolnosti nehody prošetřuje policie.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám